Varför arbetar jag med healing?

Jag har arbetat professionellt med Reconnective healing sedan 2009, då jag gick min första utbildning för Dr. Eric Pearl i Stockholm. Under hösten 2008, dök Erics bok, Väck din inre Healer upp framför ögonen på mig och jag drogs till den som en magnet. Så fort jag fick boken i min hand och öppnade första sidan, händ något med mig. Det började hetta i mina handflator och plötsligt kändes det som att allt föll på plats. Jag hade tidigare tagit emot och prövat olika former av healing, men känt att något alltid fattades. Jag var dessutom lite skeptisk och hade svårt att tro på det fullt ut. Nu blev jag lugn och trygg och bara visste vad jag skulle göra. Dagen efter att jag läst färdigt boken, öppnade jag en tidning och där stod den! Annonsen om att Eric Pearl skulle komma till Stockholm och hålla utbildningar i februari 2009. Jag anmälde mig direkt, gick första kursen och tog då också emot min personliga Reconnection. Det var en fantastisk upplevelse där jag bland annat fick känna hur alla mina kroppsgränser löstes upp, flöt ut och på något sätt förenades med allt. Jag var omtumlad, tacksam och samtidigt helt klar. Efter den dagen började det hända saker med mig och i mitt liv. Framför allt började min andliga, mediala sida utvecklas och växa och jag kunde äntligen bejaka den.
År 2011 gick jag steg 3 i Stockholm och fick då behörighet att förmedla Din Persoliga Reconnection. År 2015 gjorde jag en uppgradering i Bryssel.
Varje dag är jag ödmjuk och tacksam för, att jag får utöva och förmedla dessa fantastiska frekvenser till andra, så att de också får läka och uppleva förvandling på alla plan i livet.
Med kärlek,
Kyllike

Kyllike Hermansson