”Om du har tur, kommer ditt helande i den form du förväntat dig. Om du har verklig tur, kommer ditt helande i en form du inte ens kunnat tänka dig. En form som Universum har tänkt ut speciellt för dig.”

-Eric Pearl

Reconnective Healing®

Reconnective Healing® skiljer sig från alla andra healingformer. Tidigare former har fungerat bra, men de är inte tillräckligt uppdaterade för att vara i nivå med vad vi behöver just nu rent energimässigt. Med Reconnective Healing®frekvenserna, har vi också fått tillgång till energi, kommunikation och ljusinformation som verkar på DNA-nivå.

Reconnective Healing® har tagit healing till en helt annan dimension.

Genom återkopplingen – Reconnection – upprättas förbindelsen mellan oss och universum och healing kan komma till stånd. Healingen pågår på en annan frekvens och överförs via kommunikation och ljusinformation. Resultatet blir en betydligt starkare healing än vad som åstadkommits genom andra healingmetoder.

Reconnective Healing® är ofta en livsförändrande upplevelse, som tillåter nya frekvenser att användas, för att läka kroppen, sinnet och själen. Vissa kan uppleva omedelbar läkning, för andra sker detta efter en tid. Läkning kan komma i många former. Förutom att fysiska symptom kan försvinna, kan läkningen ta en form vi ofta inte sammankopplar med healing. Upplösandet av rädslor. Spänningar du burit på en längre tid. Kanske upplever du klarhet i något problem du kämpat med, för att ta några exempel. Dessa högst påtagliga och förnimbara frekvenser, sätts igång av din RH Foundational Practicioner, redan i början av sessionen och de fortsätter att arbeta med dig, även långt efter det att sessionen är avslutad. Genom din medverkan, kommer du att fungera och vara i samklang med en mycket högre frekvens än någonsin tidigare.