Healingsessionen – hur går det till?

En session tar 60 minuter och inkluderar tid för frågor/samtal. Du ligger på en skön massagebänk med kläderna på. Öppen, avslappnad men uppmärksam. Ju mer du kan släppa eventuella förväntningar och enbart vara öppen och tillgänglig, desto mer mottaglig blir du för healingfrekvenserna. Jag utför healingen utan kroppskontakt och arbetar med mina händer en bit från din kropp. Jag observerar, känner in, noterar och förmedlar healingfrekvenserna till dig.

Reconnective Healing® ger en djup avslappning och öppnar upp för din kontakt med de nya frekvenserna. Du kan under sessionen uppleva ryckningar i olika kroppsdelar, ögonrörelser och andningsförändringar vilket är helt ok och alldeles ofarligt.  Känna värme, kyla, stickningar, kärlek, beröring. Uppleva dofter, smaker, närvaro, bilder och röster etc. Du kan som många andra uppleva en inre läkning i kropp och själ och den fortsätter långt efter sessionens slut.

Vad du än upplever, kanske t.o.m frånvaron av upplevelse, så är det din egen och alldeles unikt just för dig. Det som händer ska hända. Notera, upplev och njut!

Hur många gånger? – Det kan räcka med ett tillfälle, men rekommendationen är tre sessioner med några dagars mellanrum.

Vad kostar det?

  • En session: 800 kr

Distanshealing – Kan du inte komma till min praktik är distanshealing ett mycket bra alternativ. 

Reconnective Healing® har visat sig vara väldigt effektfull och stark på distans, just för att energin ökar med avståndet. Du kontaktar mig och vi bokar en tid. På avsatt tid lägger du dig bekvämt och tar emot, precis som jag beskrivit ovan. Jag tonar in dig och möter dig i frekvensfältet. Efter sessionen har vi telefonkontakt för att stämma av hur din upplevelse varit och om du har några frågor. Då kan vi också boka in en ev. ny tid. All distanshealing betalas i förväg till mitt B-giro, eller via swish. Därefter få du ett kvitto skickat till dig.

Pris distanshealing:

  • En session: 800 kr

Varmt välkommen att höra av dig!