Varför återkopplas?

The Reconnection är en unik process som du gör endast en gång i livet.

The Reconnection återkopplar dig till jorden och universum och aktiverar de axiotonala linjer som möjliggör samspelet mellan dig och dessa nya nivåer av ljus och information! The Reconnection rekomenderas när du känner dig redo för förändring,  personlig utveckling och/eller om du söker få en klarare bild av din livsväg eller livsuppgift.

Vad händer?

Många kunder beskriver att de känner sig transformerade, uppnår ökat medvetande, ökad synkronisitet, eller helt enkelt flyt i livet. De finner sin livsuppgift, upplever att allt faller på plats och att nya möjligheter, människor och situationer dyker upp vid precis ”rätt” tillfälle. Många känner att de blir mer vakna och medvetna om sig själva och börjar lyssna mer på den de egentligen är.  Det tydliggörs vad som är bra för dem och vad de behöver i sina liv. Det blir enklare att släppa sånt som inte känns relevant längre och man fokuserar mer på det som ger glädje och harmoni. För en del kan det här gå snabbt och relativt dramatiskt medan för andra kommer det mer stillsamt steg för steg.

Var och hur? The Reconnection utförs alltid ”på plats” under två sessioner, fördelade på dagar i följd. The Reconnection görs endast en gång i livet.

Obs! Det rekommenderas (inget krav) att ta emot 1-3 sessioner av Reconnective Healing före du tar emot din The Reconnection.

Vad kostar det? The Reconnection kostar alltid totalt 333 euro i hela Eoropa, oavsett utövare.

Du betalar i svenska kronor till då gällande dagskurs.

Kom ihåg: Detta är något du gör endast en gång i livet och sen är du återkopplad för alltid!

Varmt välkommen att boka tid för din Reconnection hos mig!
Med ljus och kärlek! 

Kyllike

Utbildad och certifierad av dr. Eric Pearls team.